Cumpără-ți proprietatea cu Cydubai

Obținând cele mai bune rezultate în afacere

Alegerea unei zone potrivite pentru a cumpăra proprietăți în Dubai depinde de prioritățile tale, de dimensiunea familiei, de constrângerile bugetare și, dacă ești investitor, de obiectivele tale financiare. Din fericire, gama de comunități rezidențiale accesibile și unice face din oraș un paradis pentru investitorii imobiliari.

COMPANIA NOASTRA VA GASI PROPRIETATEA PERFECTA PENTRU TINE.....

beneficiile de a avea o proprietate în Dubai

Este binecunoscut faptul că proprietățile achiziționate în zonele dorite promit mai mult ROI decât altele.

Dacă doriți să cumpărați apartamente la prețuri accesibile în JVC, rentabilitatea investiției așteptată pentru o garsonieră este de 7,34%. Și dacă sunteți în căutarea unei unități de lux cu 1 pat în Dubai Marina, rentabilitatea investiției așteptată este de 7,04%.

Unul dintre avantajele evidente ale achiziționării de proprietăți pe plan de vânzare în Dubai  este că proiectele care nu au fost încă construite sunt disponibile la prețuri semnificativ mai mici. Planurile de plată atractive și ofertele fezabile fac din aceste dezvoltări o opțiune mai profitabilă pentru investitori.

De exemplu, un dezvoltator poate oferi o schemă de plată care permite cumpărătorilor să plătească 50% în avans și 50% la finalizare.

Dubai are zone desemnate în care expații sau cetățenii străini pot investi în imobiliare. Cunoscute sub numele de „zone de proprietate liberă”, aceste localități oferă cumpărătorilor internaționali proprietăți în diferite configurații – unele comunități oferind apartamente, vile sau o combinație a ambelor.

Guvernul lucrează mereu pentru a face orașul mai bun și mai inteligent. Dezvoltarea constantă este un alt motiv pentru a cumpăra proprietăți în Dubai. Fie că este un arhipelag artificial la 2 km nord de țărm sau cea mai înaltă clădire din lume, emiratul a dovedit că nimic nu este imposibil.

Investitorii imobiliari sunt, de asemenea, eligibili pentru „VISA DE AUR” Cei cu investiții imobiliare în valoare de 2 milioane AED pot aplica acum pentru viza de aur oferindu-le mai multă stabilitate. Investitorii imobiliari își pot sponsoriza membrii familiei pentru această viză pe termen lung, un alt avantaj al achiziționării proprietății în Dubai.

Cei care doresc să cumpere proprietăți în Dubai au multe de câștigat datorită dezvoltării emiratului pentru a deveni un oraș inteligent. Cu facilități avansate, un sistem de transport public îmbunătățit și destinații inovatoare de divertisment, orașul este locul perfect pentru a trăi.

Dubai este considerat unul dintre cele mai sigure locuri de locuit din lume, ideal pentru familiile care doresc să-l numească acasă. Serviciul online Al Ameen le permite rezidenților să raporteze crimele în mod anonim. Lansarea unei secții inteligente de poliție exemplifica modul în care orașul își menține locuitorii în siguranță.

CE PROPRIETATE CAUȚI?

Nu ezitați să ne contactați, vom găsi ce-i mai bun pentru dvs. în câteva ore.

Căutare proprietăți


Compare listings

Comparaţie
WhatsApp