Arada

Despre Arada

Lansat în 2017 și cu sediul în Emiratele Arabe Unite, Arada este dezvoltatorul cu cea mai rapidă creștere și cel mai progresist din regiune. Arada a fost format din doi dintre cei mai respectați oameni de afaceri din Golf, SS Sheikh Sultan bin Ahmed Al Qasimi, în calitate de președinte, și SR Prințul Khaled bin Alwaleed bin Talal, în calitate de vicepreședinte.

Lucrăm constant pentru a depăși așteptările tuturor, de la oamenii care trăiesc și vizitează comunitățile noastre până la cei care se bucură de experiențele noastre, precum și angajații și partenerii noștri de afaceri. Devenind o companie cu adevărat centrată pe oameni și adăugând continuu valoare la fiecare oportunitate, vom putea să ne îndeplinim promisiunea de a încânta pe toată lumea. Atunci când spațiile și experiențele pe care le creăm se conectează cu oamenii, se formează legături, provocările sunt rezolvate și vieți mai sănătoase și mai fericite prind contur.


Hrănind și investind în aceste spații și experiențe, noi, cei de la Arada, creăm o dinamică care pune potențialul oamenilor în centrul a tot ceea ce facem. Numim aceasta Viață Conectată. Pentru a ne ajuta să oferim o viață conectată, avem trei principii care ne ghidează cum arătăm, vorbim, simțim și ne comportăm – cu toți oamenii și în toate punctele de contact.

Proiecte Arada

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp