Binghatti

Despre Binghatti

Muhammad BinGhatti a avut o viziune de a conduce renașterea proprietății în regiune, amalgamând arta în proprietăți. Hyper-proprietățile Binghatti sunt concepute special pentru cei cu apreciere autentică a arhitecturii fine, oferind rezidenților experiența modului în care designul modern și atent, combinat cu tehnologia de ultimă oră, poate face o proprietate mai mult decât un loc în care locuiți.

Paleta noastră de nuanțe tricromatice portocaliu, alb și negru reflectă etosul nostru organizațional. Portocaliul simbolizează răsăritul neobosit al soarelui care luminează un cer alb limpede după o noapte întunecată. Anvelopele externe conturate agresiv ale turnurilor noastre și selecția noastră de nuanțe respectă climatul cu condiția geografică a regiunii, maximizând eficiența ratelor de reducere a orbirii solare.


Mesajul președintelui: DR. HUSSAIN BINGHATTI ALJBORI

Fiind un trendsetter regional, ne străduim permanent să oferim un produs care depășește cu mult așteptările părților interesate. De la începuturile noastre, efortul nostru suprem s-a învârtit în jurul valorii de a schimba jocul în spațiul imobiliar prin livrarea de proiecte inovatoare de o calitate de neegalat în termene record.

Proiecte Binghatti

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp