BINGHATTI EMERALD

BINGHATTI EMERALD

O iconografie atemporală

Plin de entuziasm, Binghatti Emerald este o măiestrie atemporală care descrie stăpânirea eleganței și autenticității absolute.

Aspectul și senzația generală a proprietății hiper salută filozofia de design a lui Binghatti, care este întotdeauna autentică și niciodată convențională. Printr-o gravură meticuloasă și un ansamblu de argintărie, Binghatti deschide o ușă imaginativă către moștenirea bogată și profundă a tradiției miniere din Orientul Mijlociu. O reinterpretare din spatele originii și heraldicii smaraldului, conectând arta și cultura pentru a forma o icoană arhitecturală unică.

Informații despre proiect

  • 10 MINUTE DE Dubai Marina
  • 7 MINUTE DE Mall of the Emirates
  • 12 MINUTE DE Down-town Bay Dubai

Video de prezentare

Informații despre locație

LOCAȚIE: JUMIERAH VILLAGE CIRCLE

Jumeirah Village Circle (JVC) este una dintre comunitățile de maeștri potrivite pentru familii ale principalului dezvoltator imobiliar din Dubai, Nakheel. Situat în inima noului Dubai, în mijlocul unor grădini amenajate, se mândrește cu o gamă largă de proprietăți și facilități, făcându-l ideal pentru chiriași și cumpărători. Comunitatea și-a menținut poziția de opțiune preferată pentru a închiria sau cumpăra apartamente și vile la prețuri accesibile în Dubai. Zona atrage familii și cumpărători individuali cu o gamă largă de studiouri la unități cu 5 dormitoare la prețuri rezonabile. Cel mai important, JVC ocupă locul al treilea pe lista Bayut & dubizzle’s Annual Dubai Sales Report 2022 a topului cartiere din oraș.

Formular de contact

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp