BINGHATTI LUNA

BINGHATTI LUNA

O icoană contemporană

Finisajele exterioare accentuează volumele jucându-se cu umbrele și luminile, combinând tehnici tradiționale dovedite și progrese tehnologice. Aceste elemente se adaugă la complexitatea și profunzimea arhitecturii.

Bingghatti Luna este o haute couture a imobiliarelor din Dubai, care creează spații impecabile, de lux, personalizate, concepute pentru puținii selectați. Pigmentul pe bază de emulsie de pe pereți are un finisaj neted și grațios care creează un aspect imaginativ și sofisticat proprietății hiper.

Materialele de înaltă performanță, inspirate de grătarele utilizate în auto-mobilele hiper, cum ar fi plasa îndoită de grad A, sunt utilizate pe anvelopa exterioară a turnului pentru a îmbunătăți ventilația naturală și aerodinamica.

Informații despre proiect

  • Tip de proprietate: Rezidențial și comercial
  • Suprafata teren: 2479,32 mp. M./ 26687,18 mp
  • Etaje: 1B + G + 4P + 16 + R
  • Unități: 1BR, 2BR, 3BR
  • 207 unități rezidențiale și 5 unități comerciale

Video de prezentare

Informații despre locație

LOCAȚIE: JUMIERAH VILLAGE CIRCLE

Jumeirah Village Circle (JVC) este una dintre comunitățile de maeștri potrivite pentru familii ale principalului dezvoltator imobiliar din Dubai, Nakheel. Situat în inima noului Dubai, în mijlocul unor grădini amenajate, se mândrește cu o gamă largă de proprietăți și facilități, făcându-l ideal pentru chiriași și cumpărători. Comunitatea și-a menținut poziția de opțiune preferată pentru a închiria sau cumpăra apartamente și vile la prețuri accesibile în Dubai. Zona atrage familii și cumpărători individuali cu o gamă largă de studiouri la unități cu 5 dormitoare la prețuri rezonabile. Cel mai important, JVC ocupă locul al treilea pe lista Bayut & dubizzle’s Annual Dubai Sales Report 2022 a topului cartiere din oraș.

Formular de contact

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp