Damac

Despre Damac

DAMAC Properties face parte din Grupul DAMAC care modelează piața imobiliară de lux din Orientul Mijlociu din 1982, oferind proprietăți rezidențiale, comerciale și de agrement emblematice în întreaga regiune și nu numai. DAMAC aduce un plus de vitalitate orașelor în care se află proiectele sale, cu un portofoliu uriaș și divers, care include zgârie-nori, comunități și reședințe de marcă. Până în prezent, DAMAC a livrat c. 42.000 locuințe de calitate, cu cca. Încă 28.000 în curs. Încă de la începuturile DAMAC Properties, organizația a primit în mod continuu recunoaștere și laude pentru contribuția sa la sectorul dezvoltării imobiliare. După ce a primit acum peste 100 de premii și laudări globale, pentru orice, de la arhitectură înaltă și design interior până la excelență în ospitalitate și comunități internaționale de terenuri de golf, DAMAC merge din ce în ce mai puternic.

Despre fondator: Dl. Hussain Sajwani

Povestea DAMAC Properties se desfășoară în tandem cu călătoria Emiratelor Arabe Unite pentru a deveni cea mai importantă destinație pentru comerț, ospitalitate și stil de viață din lume.

În 2002, conducerea Dubaiului a deschis piața imobiliară pentru investitorii internaționali, permițând proprietatea liberă. DAMAC Properties a fost înființată în același an și a achiziționat teren pentru primul său proiect în zona Dubai Marina.

De atunci, DAMAC a devenit sinonim cu proiecte iconice care stabilesc noi standarde pentru design, măiestrie și stiluri de viață inspirate.

Astăzi, DAMAC Properties se bucură de o poziție de încredere, stabilită de-a lungul anilor de calitate fără compromisuri. Ne-am păstrat în mod constant o mantră de design sonor și atenție la micile detalii care fac o casă specială. Sunt mândru că marca DAMAC – produsă în Emiratele Arabe Unite – este acum recunoscută pe piețele internaționale, de la Arabia Saudită la Londra.

Apreciem cu adevărat ceea ce țara noastră și comunitățile noastre au făcut pentru noi. La rândul lor, etosul nostru de responsabilitate socială corporativă și cultura filantropiei cer să dăm înapoi. Prin inițiative precum Fundația Hussain Sajwani – DAMAC, ne angajăm cu comunitățile noastre în moduri care atenuează dificultățile, răspund nevoilor urgente și oferim abilitățile și învățarea necesare pentru un viitor durabil.

În numele DAMAC, aș dori să-mi exprim cea mai profundă recunoștință față de conducătorii vizionari din Emiratele Arabe Unite. Viziunea și eforturile lor progresive au făcut din Emiratele Arabe Unite națiunea care sunt astăzi.

De asemenea, sunt incredibil de recunoscător comunității noastre de angajați, parteneri și acționari. Vă mulțumim pentru că ne susțineți în crearea unor experiențe excepționale de stil de viață și pentru că credeți în capacitatea noastră de a crea comunități înfloritoare. Succesele noastre nu ar fi posibile fără angajamentul dumneavoastră.

În cele din urmă, și cel mai important, aș dori să-mi exprim aprecierea față de clienții noștri, fără de care nu am fi putut realiza atât de multe. Pur și simplu, ne inspiri să facem și mai bine.

Proiecte Damac

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp