Canal Heights de Grisogono - DAMAC

CANAL HEIGHTS de GRISOGONO

Apartamente de designer de GRISOGONO în Business Bay

O prezență magnifică rezultată din succesul Canal Heights, introducând Canal Heights, o faptă revoluționară a arhitecturii în lumea imobiliară.

În tărâmul strălucitor al designului și al esteticii de vârf, maestrul bijutier de GRISOGONO domnește suprem, surprinzând esența radiantă a frumuseții și luxului de neegalat, într-o capodopera a vieții vibrante în Business Bay.

Cu o gamă largă de studiouri, apartamente cu 1, 2, 3 și 4 dormitoare și duplexuri, această proprietate este amplasată în imediata apropiere a emblematicului Canal Heights. Fațada sa orbitoare strălucește în soare, radiind o energie palpabilă. Când noaptea coboară, edificiul prinde viață cu o strălucire sclipitoare, ca și cum ar fi martorul unui eveniment ceresc pe pământ.

Inspirat de cuvântul grecesc „Chrysogonos” – care înseamnă „născut din aur” – de GRISOGONO este un brand de lux fondat în 1993 de specialistul în diamante negre Fawaz Gruosi, un italian de origine libaneză. de GRISOGONO își are rădăcinile în înaltele bijuterii tradiționale care și-au găsit favoarea în timpul Renașterii de la Geneva din secolul al XVI-lea. Cu toate acestea, chiar și în calitate de atelier modern, marca rămâne fidelă măiestriei tradiționale, în timp ce cele mai bune ceasuri și bijuterii continuă să evolueze.

Facilități și avantaje

Video de prezentare

Informații despre locație

Canal Heights este situat în cartierul financiar Business Bay și se ridică la marginea spectaculosului Canal Dubai – la câteva momente de la alte proiecte ilustre DAMAC, cum ar fi Safa Two și AYKON City.

Supranumit inima noului Dubai, Business Bay este înconjurat de unul dintre cele mai căutate cartiere ale orașului, cum ar fi emblematica zonă Burj, cu reperele sale de renume mondial și Sheikh Zayed Road.

La o scurtă distanță de mers cu mașina de Canal Heights de GRISOGONO, se află căile urbane de agrement din City Walk, precum și clasica plajă Jumeira.

Formular de contact

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp