Damac Lagoons - MOROCCO

Damac Lagoons – MOROCCO

Intră într-un mozaic de minuni

Compania de dezvoltare a proiectului de lux este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori din Emiratele Arabe Unite – DAMAC Properties. Casele din subcomunitatea Marocului îmbină armonios elemente regionale obișnuite cu influențe contemporane. Subcomunitatea se va învecina cu alte grupuri rezidențiale proiectate în stil mediteranean, precum Mykonos, Costa Brava, Portofino, Malta, Nisa, Santorini, Veneția, Ibiza, Monte Carlo, Marbella.

Vor fi mai puține unități decât în celelalte clustere. Subcomunitatea oferă case spațioase și elegante, cu 4 și 5 dormitoare, precum și vile autonome excepționale cu 6 și 7 dormitoare. Suprafața construită a unei case de oraș cu 4 dormitoare este de 2.283 sq. ft, iar a unei case de oraș cu 5 dormitoare – 3.388 sq. ft. Amenajările acestor din urmă reședințe includ o cameră de serviciu.

Reședințele din Maroc se vor distinge prin lucrarea complicată de mozaic Zellij și jocul fascinant de culori vii și modele îndrăznețe. Vilele și casele vor oferi fuziunea organică a elementelor tradiționale și contemporane, inclusiv lemn sculptat ornamentat și textile vibrante.

Informații despre proiect

  • Comunitatea DAMAC Lagoons are o infrastructură extinsă, inclusiv un centru comercial, școală, grădini, supermarketuri și numeroase parcuri. Locuitorii subcomunității Maroc vor putea ajunge cu ușurință la Autodromul Dubai, Dubai Polo & Equestrian Club, Dubai Miracle Garden, Global Village și multe alte atracții în 10-15 minute cu mașina.
  • Cele mai apropiate facilități medicale includ Aster Medical Centre, NMC Royal Hospital și Mediclinic Parkview Hospital. Instituțiile de învățământ din apropiere includ Jebel Ali School, Global Indian International School, Safa Community School și multe altele. La facilitățile de infrastructură menționate mai sus se poate ajunge cu mașina în 15-20 de minute.
  • Subcomunitatea Marocului din lagunele DAMAC oferă un trai maiestuos marocan printr-o colecție uimitoare de case de lux și facilități exclusive. Dezvoltarea vizează stilurile de viață ale tinerilor creativi și ale familiilor cu copii.

Video de prezentare

Informații despre locație

LOCAȚIE: DAMAC LAGOONS, DUBAI

Aproape de farmecul dealurilor DAMAC și totuși ascunsă departe de agitație se află DAMAC Lagoons este o nouă comunitate de maestru din Dubai, inspirată de destinațiile iconice mediteraneene. La DAMAC Lagoons, cele mai elegante vile și case de oraș sunt înconjurate de lagune azurii, plaje cu nisip alb, vibrații de insulă tropicală și alte experiențe încântătoare, pe o suprafață de peste 45 de milioane de metri pătrați.

DAMAC Lagoons este la doar o scurtă călătorie cu mașina de centrul orașului. Locația strategică permite accesul ușor la patru autostrăzi majore și alte rețele care fac orașul la îndemână. Pentru a ajunge la DAMAC Lagoons, urmați Hessa Street până la DAMAC Hills.

Formular de contact

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp