Damac Lagoons - MYKONOS

Damac Lagoons – MYKONOS

Umbrele vieții

Cel mai recent grup al dezvoltării DAMAC Lagoons, numit Mykonos, va aduce locuința de lux pe insulă în Dubai. Mykonos este unul dintre clusterele care constituie comunitatea principală a DAMAC Lagoons, care este un proiect rezidențial la scară largă creat de renumitul și de încredere dezvoltator – DAMAC Properties. Fiecare dintre subcomunități va fi proiectată în stilul stațiunilor situate de-a lungul coastei mediteraneene, aducând o ambianță boemă de vacanță chiar în casele viitorilor proprietari.
Viitorii rezidenți ai caselor cu 4 până la 5 dormitoare vor fi cufundați într-o atmosferă unică, cu facilități de top care promit să aducă divertisment nesfârșit. Casele cu cinci dormitoare vor fi proiectate ca clădiri cu trei etaje, cu terase spațioase pe acoperiș și un dormitor suplimentar și un dormitor de serviciu la ultimul etaj.
O colecție de case cu patru și cinci dormitoare, căptușite perfect de-a lungul unei lagune albastre limpede, pentru înot, va fi completată de baruri și cluburi pe plajă și chiar și de un parc amenajat cu o moară de vânt emblematică, pentru a recrea atmosfera distinctivă a petrecerii de vară a insulei Mykonos.
Mykonos din DAMAC Lagoons se caracterizează prin interioare spațioase și luminoase, cu o predominanță de piatră albă și finisaje din lemn. Fiecare dintre casele prezentate viitorilor cumpărători interesați ai Mykonos în lagunele DAMAC se caracterizează prin interioare spațioase și luminoase, cu o predominanță de piatră albă și finisaje din lemn. Aspectele proprietăților sunt concepute pentru a oferi un mediu de locuit lin și confortabil și include locuri de parcare, grădini mari și verzi și mai multe balcoane panoramice. Toate dormitoarele sau camerele de oaspeți din case vor avea băi alăturate.

Informații despre proiect

  • Preț de pornire: 2.500.000 AED
  • Predare: Q4 2026
  • Plan de plată: 80/20

Video de prezentare

Informații despre locație

LOCAȚIE: DAMAC LAGOONS, DUBAI

Aproape de farmecul dealurilor DAMAC și totuși ascunsă departe de agitație se află DAMAC Lagoons este o nouă comunitate de maestru din Dubai, inspirată de destinațiile iconice mediteraneene. La DAMAC Lagoons, cele mai elegante vile și case de oraș sunt înconjurate de lagune azurii, plaje cu nisip alb, vibrații de insulă tropicală și alte experiențe încântătoare, pe o suprafață de peste 45 de milioane de metri pătrați.

DAMAC Lagoons este la doar o scurtă călătorie cu mașina de centrul orașului. Locația strategică permite accesul ușor la patru autostrăzi majore și alte rețele care fac orașul la îndemână. Pentru a ajunge la DAMAC Lagoons, urmați Hessa Street până la DAMAC Hills.

Formular de contact

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp