Damac Lagoons VENICE - DAMAC

DAMAC LAGOONS – VENICE

Locuință de lux pe malul apei la DAMAC Lagoons

Călătoria mediteraneană la DAMAC Lagoons continuă cu La Serenissima. Veneția este o colecție de vile spațioase, cu vederi uimitoare la lagune și arhitectură monocromatică uimitoare, inspirată de orașul italian prin excelență. Faceți loc minunii cu cafenelele confortabile pe malul apei, plimbările cu gondola, magazinele de lux, vibrațiile de carnaval și, printre multe altele, bijuteria din coroană – un club magnific.

Facilități și avantaje

Video de prezentare

Informații despre locație

Aproape de farmecul dealurilor DAMAC și totuși ascunsă departe de agitație se află DAMAC Lagoons este o nouă comunitate de maestru din Dubai, inspirată de destinațiile iconice mediteraneene. La DAMAC Lagoons, cele mai elegante vile și case de oraș sunt înconjurate de lagune azurii, plaje cu nisip alb, vibrații de insulă tropicală și alte experiențe încântătoare, pe o suprafață de peste 45 de milioane de metri pătrați.

DAMAC Lagoons este la doar o scurtă călătorie cu mașina de centrul orașului. Locația strategică permite accesul ușor la patru autostrăzi majore și alte rețele care fac orașul la îndemână. Pentru a ajunge la DAMAC Lagoons, urmați Hessa Street până la DAMAC Hills.

Formular de contact

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp