Elegance Tower

Elegance Tower

APARTAMENTE DE LUX CU 1 & 2 DORMITORI ÎN INIMA CENTRALULUI DUBAI

Elegance Tower este cea mai recentă dezvoltare rezidențială a Damac Properties, care oferă apartamente cu design elegant, cu 1 și 2 dormitoare, situate în centrul orașului Dubai. Proiectul de design exclusiv prezintă infrastructura de ultimă generație, oferind una dintre adresele premium din Dubai, cu vederi uluitoare asupra Skyline.

Locul este destul de minunat, cu design contemporan și lux de ultimă generație, vă veți putea bucura de stilul de viață dincolo de așteptări, aducându-vă cea mai delicată viață. Integrat cu sute de servicii accesibile și facilități necesare, locul este tot ce aveți nevoie.

Informații despre proiect

  • PREȚURI DE LA 1,79 M AED
  • 20% la rezervare
  • 60% în timpul construcției
  • 20% la predare

Video de prezentare

Informații despre locație

LOCAȚIE: DOWNTOWN DUBAI

Datorită locației convenabile a Turnului Elegance într-unul dintre cele mai râvnite cartiere din Dubai, ocupanții săi vor fi tratați cu o serie de restaurante gourmet, baruri de lux pe acoperiș, atracții mereu populare, mărci de modă globale, precum și stațiuni și hoteluri de 5 stele. în pragul ușii lor. Nu uităm că Downtown Dubai găzduiește o mulțime de festivități interesante, cum ar fi Parada de Ziua Națională a Downtown Dubai și sărbătorile Galei de Revelion din Downtown Dubai, împreună cu multe concerte cu interpreți de renume mondial.

Formular de contact

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp