Emaar

Despre Emaar

Emaar Properties este una dintre cele mai valoroase și admirate companii de dezvoltare imobiliară din lume. Cu competențe dovedite în proprietăți, centre comerciale și retail și ospitalitate și petrecere a timpului liber, Emaar modelează noi stiluri de viață, cu accent pe excelența în design, calitatea construcției și livrarea la timp. Proprietățile noastre au fiecare propria estetică unică de design, oferind un stil de viață aspirațional într-o comunitate înfloritoare, susținută de echipa de management al comunității Emaar. Echipa de conducere a Emaar este formată din cei mai experimentați lideri ai industriei, care ne-au asigurat locul ca unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari și stil de viață din lume. Emaar a structurat o echipă de ofițeri motivați și pasionați, cu un angajament neclintit față de excelență, în ciuda numeroaselor noastre realizări, premii și recunoașteri.


Despre fondator: Dl. Mohamed Alabbar

Emaar Properties a intrat în cea mai interesantă fază din tanara istorie a Dubaiului. În 2013, când peste 160 de națiuni au ales Emiratele Arabe Unite pentru a găzdui Expo 2020 în Dubai, a fost un vot răsunător de încredere în orașul nostru, conducerea noastră și oamenii noștri.

Oferta câștigătoare a fost o susținere a comunității globale că Dubai nu poate oferi decât rezultate excepționale. Căutarea constantă de a fi extraordinar este ceea ce a făcut-o pe Emaar drept o companie campioană națională a Dubaiului și Emiratelor Arabe Unite.

În ultimii 17 ani, Emaar a redefinit dinamica dezvoltării proprietății, care servește acum drept șablon pentru alții din întreaga lume. Am crezut întotdeauna în viziunea Alteței Sale șeicul Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, vicepreședinte și prim-ministru și conducător al Dubaiului din Emiratele Arabe Unite, care ne reamintește că pentru a atinge noi orizonturi trebuie să depășim granițele noastre personale.

Forța noastră motrice, fără îndoială, a fost încrederea pe care acționarii noștri ne-au acordat-o. Au fost alături de noi când am modelat orizontul orașului, am construit cel mai mare mall din lume, am creat hoteluri de talie mondială și ne-am extins pe piețele internaționale.

Acționarii noștri ne-au oferit oportunitatea de a colabora în transformarea uimitoare a orașului nostru într-un hub global. Au construit Dubaiul ca un oraș extraordinar într-una dintre cele mai bune națiuni din lume și ne-au făcut ceea ce suntem astăzi – una dintre cele mai valoroase și mai admirate companii din lume.

Astăzi, în întreaga lume, modelele de dezvoltare a afacerilor sunt remodelate, iar ciclurile economice și de inovare se micșorează. Companiile care nu răspund acestor schimbări riscă să fie expuse la riscuri irevocabile care le afectează perspectivele pe termen lung.

Vedem transformarea din jurul nostru ca oportunități promițătoare de a crea un nou Emaar. Ne bazăm pe potențialul oferit de Dubai ca unul dintre principalele centre de afaceri, de agrement și de modă din lume și de oportunitățile de pe piețele internaționale în creștere rapidă. Implementăm strategia noastră de a face afacerile noastre cu o creștere mare centre de profit independente și vom continua să construim orașe inteligente ale viitorului.

Ne consolidăm strategia pentru a fi una dintre cele mai valoroase, mai inovatoare și mai admirate companii din lume. Scopul nostru este să fim o companie de neoprit, care creează valoare enormă pentru acționarii noștri, părțile interesate și economie.

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp