KLEINDIENST

Despre KLEINDIENST

CEL MAI DE ÎNCREDERE PARTENER DE INVESTIȚII ALE EAU


Domeniul nostru de aplicare s-a extins la nivel internațional într-o gamă largă de industrii. Acestea includ dezvoltarea și construcția proprietății, ingineria coralilor, centre de afaceri, construcția de iahturi, ospitalitate și energie durabilă. Suntem cei mai mari dezvoltatori imobiliari europeni care operează în Emiratele Arabe Unite și avem un portofoliu exclusiv de proprietăți în unele dintre cele mai râvnite locații din lume. Proiectul nostru emblematic, Inima Europei, este una dintre cele mai interesante și mai interesante investiții din Dubai astăzi.

Prin dezvoltarea de concepte și soluții inovatoare care depășesc așteptările clienților, vom deveni lideri pe piețele în care activăm. Respectați, de încredere și de încredere, ne mândrim cu îndeplinirea promisiunilor pe care le facem partenerilor noștri de afaceri, părților interesate, angajaților și comunității. Ne propunem să creăm idei, concepte și medii de viață durabile pentru o gamă largă de clienți, care doresc să facă din designul, arhitectura și tehnologia ecologică o parte din viața lor de zi cu zi. Ne străduim să maximizăm rentabilitatea investiției, menținând în același timp un etos de afaceri puternic bazat pe etică, integritate, durabilitate și un angajament față de mediu și comunitățile în care ne desfășurăm activitatea.

Construirea unei lumi mai bune

Inima Europei celebrează cel mai bun stil de viață european și design de lux. Situat chiar în largul coastei Dubaiului, Inima Europei este un complex de șase insule complet dezvoltate, care oferă experiențe de stațiune și agrement de neegalat.

Tehnologia germană de pionierat va permite primele străzi din lume cu temperatură controlată. Cu 15 hoteluri, 4.000 de unități rezidențiale și peste 50 de alte atracții amplasate în jurul unei lagune cu 100.000 de corali naturali, Inima Europei se pregătește să fie o evadare de vacanță dincolo de cele mai sălbatice vise.

Proiecte KLEINDIENST

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp