Nakheel

Despre Nakheel

Nakheel, cu sediul în Dubai, este un dezvoltator principal lider mondial, ale cărui proiecte inovatoare și repere formează un portofoliu emblematic de comunități de master și dezvoltări rezidențiale, retail, ospitalitate și agrement, care sunt esențiale pentru realizarea viziunii Dubaiului. Proiectele de pe malul mării ale lui Nakheel, inclusiv faimosul Palm Jumeirah, premiat în lume, au adăugat peste 300 de kilometri liniei de coastă originale a Dubaiului, de 70 de kilometri, deschizând calea pentru dezvoltarea a sute de case de pe malul mării, stațiuni, hoteluri și atracții.

Construcțiile principale ale lui Nakheel se întind pe 15.000 de hectare, găzduiesc aproape 300.000 de oameni și oferă o gamă tot mai mare de destinații, atracții și facilități pentru cetățenii, rezidenții și turiștii Dubaiului. Acestea includ Palm Jumeirah, The World, Jumeirah Islands, Jumeirah Park, Jumeirah Village, Al Furjan, The Gardens, Discovery Gardens, Jebel Ali Village, Dragon City, Nad Al Sheba Villas, Warsan Village, International City și viitoarele insule Dubai – a nouă destinație pentru turism, viață și petrecere a timpului liber în cel mai vechi și mai tradițional centru comercial din Dubai.

Despre președinte, Excelența Sa Mohammed Ibrahim Al Shaibani

Mohammed Ibrahim Al-Shaibani este directorul general al Curții conducătorului din Dubai și directorul general al Investment Corporation din Dubai, principalul braț de investiții al guvernului din Dubai. El este, de asemenea, vicepreședintele Comitetului Fiscal Suprem din Dubai, care supraveghează politicile fiscale ale Emiratului și este membru al Consiliului Executiv al Dubaiului, o entitate însărcinată cu supravegherea și sprijinirea organismelor guvernamentale din Dubai.

În plus, S.E. Al Shaibani este vicepreședinte al Comitetului Înalt al World Expo 2020 și președinte al Comitetului Suprem pentru Supravegherea Orașului Umanitar Internațional (IHC), fondat în 2003 în Dubai de H.H. Ruler of Dubai, ca centru global de asistență umanitară. Pregatire si reactie de urgenta.

Excelența Sa este, de asemenea, președinte al consiliului de administrație al Kerzner International și președinte al consiliului de administrație la Nakheel, lider mondial în dezvoltarea de proiecte imobiliare din Dubai, inclusiv emblematicul premiat Palm Jumeirah, precum și președinte. al Consiliului de Administrație al Dubai Islamic Bank și Meydan City Corporation.

EL. Al-Shaibani este, de asemenea, membru al consiliului de administrație al mai multor organizații guvernamentale, inclusiv Dubai World și Dubai Aerospace Enterprise Limited.

 

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp