Omniyat

Despre Omniyat

În urma unei lansări emblematice văzute de peste 500 de milioane de oameni din întreaga lume, OMNIYAT, principalul dezvoltator imobiliar de lux din Dubai, a luminat din nou cerul Dubaiului pentru a sărbători lansarea capodoperei arhitecturale foarte așteptate, ORLA, Dorchester Collection, Dubai. Urmând tradiția revoluționară a OMYNIYAT, trei fascicule strălucitoare de lumină au marcat cerul deasupra Palm Jumeirah, reprezentând cele trei structuri emblematice interconectate ale ORLA și sora sa cu One la Palm Jumeirah și AVA la Palm Jumeirah într-o trifectă de lux exclusiv.

Amplasat pe nisipul Golfului Arabic, la vârful de pe malul mării al Palm Jumeirah, ORLA, Dorchester Collection, Dubai – o bijuterie rezidențială proiectată de Foster + Partners de renume mondial și administrată de legendarul brand de ospitalitate Dorchester Collection – va oferi un stil de viață personalizat, plin în stil somptuos și rafinament.

Despre fondator: Mahdi Amjad

În loc să se alăture afacerii de bijuterii a familiei sale, Mahdi Amjad și-a făcut propria carieră, mai întâi în tehnologie și apoi în domeniul imobiliar. Combinând cele două, Amjad conduce acum două grupuri în calitate de fondator și președinte executiv – Almasa Holdings, care se concentrează pe distribuția de tehnologie, software și comerț electronic – și Omniyat, un grup imobiliar specializat în parteneriate rezidențiale la comandă cu grupuri hoteliere de elită. Amjad a redefinit standardul de lux în Dubai. Portofoliul Omniyat, inclusiv proprietățile emblematice ale mărcii—One at Palm Jumeirah, Dorchester Collection, Dubai; The Residences, Dorchester Collection, Dubai; și The Opus — este evaluat în prezent la peste 5 miliarde de dolari.

Cum ai început să te interesezi de industria imobiliară? Care sunt unele dintre semnăturile proiectelor pe care le alegeți?

Conducerea Dubaiului a fost întotdeauna o inspirație pentru mine, iar orizontul strălucitor al orașului reflectă viziunea conducerii pentru o dezvoltare arhitecturală impresionantă și emblematică; orașul este un loc renumit la nivel global al inovațiilor și al premierelor mondiale. Am vrut să fac parte din acest fenomen.

Acum 15 ani, am văzut o mulțime de dezvoltări care s-au concentrat pe producția de masă, așa că am văzut o oportunitate de a oferi o propunere mult mai personalizată, personalizată și orientată spre detalii. Am crezut că există un decalaj în segmentul imobiliar de lux, care m-a propulsat să intru în industrie.

Proiectele care intră în sfera de competență a OMNIYAT sunt toate unice, aș spune că acesta în sine este un stil de semnătură a ceea ce susținem. Niciun proiect sub numele nostru nu este o repetiție și ne angajăm să oferim doar cele mai bune soluții de construcție, rezidențiale de lux și ospitalitate renumită pentru rezidenții noștri.

La OMNIYAT suntem echipați cu o filozofie de dezvoltare pentru a crea cele mai bune proiecte din clasă. Lucrăm cu arhitecți, designeri, antreprenori și consultanți de top cu scopul de a redefini standardul de lux în întreaga regiune. Proprietățile noastre emblematice sunt o întruchipare a acestei abordări, inclusiv One at Palm Jumeirah și The Residences, ambele administrate de Dorchester Collection și The Opus de OMNIYAT.

Proiecte Omniyat

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp