Select group

Despre Select Group

Cu sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite, Select Group este o firmă de dezvoltare imobiliară și investiții premiată, specializată într-o selecție de domenii, inclusiv dezvoltare imobiliară, investiții, ospitalitate și retail. Înființată în 2002, Select Group a realizat cu succes numeroase dezvoltări rezidențiale, comerciale și cu utilizare mixtă premium în comunitățile de pe malul apei din Emiratele Arabe Unite și din Europa. Dezvoltarile emblematice ale grupului includ The Residences at Marina Gate, Studio One, No.9, The Torch și cele mai recente proiecte în curs de dezvoltare, cum ar fi Six Senses Residences The Palm, Dubai, Master Waterfront Peninsula și 98 Baker Street din Londra. Susținut de etosul și reputația pe piață de a oferi proiecte premium pe malul apei, Select Group continuă să ridice conceptul de viață excepțională, contribuind la bunăstarea și standardele de înaltă calitate ale comunităților de stil de viață pentru rezidenții, oaspeții, chiriașii, vizitatorii, cartierele săi, și comunitățile din jur.

Despre fondator: Dl. Rahail Aslam (fondator și director executiv al grupului)

Ca urmare a abordării noastre prudente, am crescut constant și am rămas rezistenți în ciuda condițiilor dificile de piață. Am realizat acest lucru prin adaptarea la un peisaj competitiv în evoluție, angajament neobosit față de calitate și disciplină fiscală, inclusiv utilizarea eficientă a capitalului, făcând astfel progrese impresionante într-o perioadă scurtă de timp.

Printr-o combinație de spirit antreprenorial, excelență profesională și înțelegere aprofundată a dinamicii cererii-oferta din industria imobiliară regională, am realizat o serie de dezvoltări premium în Emiratele Arabe Unite. În timp ce avem sediul aici, ne-am extins la nivel internațional în GCC și Europa și ne-am diversificat portofoliul pentru a include investiții în imobiliare și ospitalitate.

Bazându-ne pe succesul nostru, așteptăm cu nerăbdare o nouă eră de creștere, pe măsură ce dezvoltăm mai multe proiecte atât la nivel local, cât și internațional. În plus, vom continua să urmărim noi oportunități de investiții care maximizează crearea de valoare pentru părțile interesate.

Proiecte Select Group

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp