JUMEIRAH LIVING BUSINESS BAY

JUMEIRAH LIVING BUSINESS BAY

LUX IMMERSIV, LOCUIT ÎNTR-O LOCAȚIE IDILICĂ PE MULTUR APĂ Inspirat de stilul de viață maritim și elementele nautice ale locației sale, Jumeirah Living Business Bay se află pe o linie fină între artă și arhitectură, în dialog constant cu lumina strălucitoare și apele strălucitoare ale Canalului Dubai. Conceput pentru a fi admirat ca un punct culminant al orizontului din centrul orașului Dubai, turnul cu 35 de etaje are o selecție de 82 de reședințe spațioase, proiectate rafinat și dotate cu detalii ridicate, împreună cu facilități și servicii de marcă. Cu fiecare detaliu îngrijit la perfecțiune, combinat cu cele mai bune finisaje, designul turnului asigură că proprietarii săi sunt înzestrați cu o experiență de viață de marcă ridicată, înconjurat de vederi privilegiate ale Canalului Dubai și/sau Burj Khalifa. Jumeirah Living Business Bay oferă o selecție de reședințe cu două, trei și patru dormitoare, penthouse-uri simplex și duplex cu cinci dormitoare și un penthouse principal cu etaj complet, situat la ultimul etaj, fiecare echipat la o calitate și o calitate sublimă, ridicarea standardelor reședințelor de marcă. Concepute pentru cei pretențioși, penthouse-urile simplex și duplex, cu patru și cinci dormitoare, sunt destinate să ridice viața în cer la o multitudine complet nouă, cu finisaje detaliate superioare, dotări ultra-premium și un design care maximizează priveliștile uluitoare ale orașului. Canalul Dubai și orizontul orașului Dubai. Viața la Jumeirah Living Business Bay este ca nimeni altul; Locuitorii trăiesc, lucrează și se joacă în poala luxului din inima centrului orașului Dubai. Operat de un brand de ospitalitate de clasă mondială, renumit pentru serviciile sale ridicate și promisiunea „Stay Different”, rezidenții sunt înzestrați cu o selecție rafinată de experiențe de wellness și divertisment la îndemână. De la o selecție de piscine de lux, inclusiv o piscină cu circuit de masaj și o piscină pentru gimnastică, o punte de yoga, un jacuzzi decadent, saună și băi de aburi, până la sala de sport spațioasă complet echipată, cu sală de antrenament personală și cinema, aceste facilități de agrement atent îngrijite oferă rezidenților. cu o oază în pragul lor pentru relaxare și relaxare.

Informații despre proiect

  • Apartamente pe malul apei de marcă & penthouse-uri
  • Apartamente premium
  • Simplex & Penthouse-uri duplex
  • Penthouse Master cu etaj complet

Facilități și avantaje

Video de prezentare

Informații despre locație

Locație: BUSINESS BAY, DUBAI

Peninsula este situată în locația privilegiată din Business Bay, unul dintre cele mai cunoscute cartiere din Dubai. Zona este bine conectată și cunoscută pentru atmosfera sa cosmopolită și rapidă.

Dispunând de aproape de prestigiosul cartier Downtown Dubai, de orașul vechi din Dubai și de Dubai Marina, acesta oferă rezidenților acces nelimitat la cele mai cunoscute repere ale orașului.

Formular de contact

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp