Mushrif Village

Mushrif Village

STILUL DE VIAȚĂ MEDITERRANEAN Inspirat de stilul de viață mediteranean și arhitectura sa, Mushrif Village combină stilul spaniol cu eleganța și rafinamentul, creând un design distinctiv atemporal întruchipat perfect de această colecție sublimă de reședințe. O subcomunitate rezidențială închisă din Mirdif, Mushrif Village oferă două, trei și amp; vile cu patru dormitoare împletite în verdeață delicioasă și peisaj pitoresc. Comunitatea este situată departe de orașul aglomerat, dar este bine conectată la stilul de viață cheie și cartierele comerciale, permițând rezidenților săi să aibă tot ce este mai bun din ambele lumi. Răspândită prin peisaje verzi înverzite, cu un mediu de viață liniștit, această comunitate de vile suburbane, cu toate beneficiile de a locui într-un complex închis, oferă o oază de liniște în afara orașului plin de viață. Comunitatea are o atmosferă unică. Fiecare efort creează un mediu în care rezidenții se pot bucura de un stil de viață exclusiv și revigorant în aer liber. Este un paradis natural, cu o notă de lux subtil. Inspirat de arhitectura în stil spaniol, Mushrif Village oferă 122 de vile/case de oraș ultra-spațioase în cadrul comunității, variind de la reședințe cu două până la patru dormitoare cu camere de serviciu, parcare privată și terase în aer liber. Designuri fără compromisuri spațioase, planificare magistrală și finisaje care subliniază eleganța și rafinamentul, designul interior canalizează forma și frumusețea arhitecturii mediteraneene. Cu accent pe detaliile frumos lucrate și materialele naturale care oferă un aspect atemporal, rezidenții au o mulțime de spațiu pentru a infuza fiecare spațiu cu propria lor personalitate.

Informații despre proiect

  • Dimensiunile unităților variază de la 2.795 sq. ft la 4.737 sq. ft.
  • Două dormitoare: de la 2.699.999 AED
  • Trei dormitoare: de la 3.498.999 AED
  • Patru dormitoare: de la 3.997.999 AED

Facilități și avantaje

Cu palete moi, inspirate din natură și materiale calde și bogate, spațiile de locuit de la Mushrif Village au un design perfect și spațios, care personifică un stil de viață contemporan. Diviziuni mari, la parter și la etajele superioare, permit rezidenților să găzduiască adunări de familie și prieteni și să sărbătorească ocazii speciale în atmosfera caldă a casei lor confortabile, dar de dimensiuni generoase.

Satul Mushrif oferă rezidenților o gamă largă de facilități de stil de viață în cadrul comunității, inclusiv piscine, zone de joacă pentru copii, terenuri de baschet, trasee de mers pe jos, o sală de sport complet echipată, grădini luxuriante îngrijite, o casă club, un supermarket cu autoservire și 24 de ore pe zi. Securitate.

Video de prezentare

Informații despre locație

Locație: Al Khawaneej St – Mirdif

Situat pe strada Al Khawaneej, cu o conexiune ușoară la una dintre principalele autostrăzi din Dubai, Mushrif Village oferă un mediu senin, departe de goana orașului, dar la doar câteva minute de centrul orașului. La o scurtă plimbare, spațiul verde învecinat din Mushrif Park și vibranta destinație de cumpărături City Center Mirdif creează un stil de viață împlinit, care reunește natura și divertismentul în care se pot scufunda rezidenții săi.

Formular de contact

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp