PENINSULA FOUR TOWER A&B

PENINSULA FOUR TOWER A&B

O oază în curs de dezvoltare la pragul centrului orașului Acolo unde stilul suprem se întâlnește cu designul impecabil, Peninsula Four, The Plaza oferă o combinație de rafinament și eleganță cu o notă urbană contemporană. Dispunând de două turnuri cu 52 de etaje și o colecție de 16 mansardă duplex premium pe malul apei, Peninsula Four, The Plaza cuprinde o gamă de studiouri finisate rafinat, unități cu unul, două, trei și patru dormitoare. Fiecare unitate este proiectată cu gust pentru a utiliza în mod optim spațiul și pentru a crea spații de locuit fluide și deschise, îmbunătățite de ferestre izbitoare din podea până în tavan, care încadrează vederile spectaculoase ale reperelor din centrul orașului Dubai, cum ar fi Burj Khalifa, orizontul emblematic al Dubaiului, precum și apele strălucitoare ale Canalului Dubai. Situat în nucleul central al dezvoltării comune de pe malul apei pe deplin integrat, The Plaza at Peninsula este destinat să devină casa unui mediu plin de viață în care diferiți oameni din toate categoriile sociale se reunesc în centrul acestei piețe urbane optimiste. Oferind un stil de viață unic pe malul apei în mijlocul emoției eclectice din centrul orașului Dubai, The Plaza oferă o gamă largă de experiențe culinare în interior și în aer liber, facilități de vânzare cu amănuntul și de divertisment, împreună cu zone generoase de grădini și tărâm public. La The Plaza, o experiență de viață excepțională continuă în afara condominiului dvs., cu o selecție variată de facilități de ultimă oră și facilități de stil de viață. Fie că sunteți în căutarea liniștii sau a interacțiunii pline de viață, The Plaza este scena perfectă pentru a vă scufunda în tot ce este mai bun pe care Peninsula, Business Bay are de oferit. Cu numeroase restaurante pe malul apei și experiențe culinare în aer liber, magazine tip boutique și facilități de divertisment, The Plaza este înconjurat de o multitudine de zone interioare și exterioare, făcându-l o destinație de stil de viață idilic pentru a savura experiența deplină a vieții urbane.

Informații despre proiect

  • Cu două turnuri cu 52 de etaje și o colecție de 16 mansardă duplex premium pe malul apei
  • Vizualizări spectaculoase spre centrul orașului Dubai și Canalul Dubai
  • Vânzări cu amănuntul, restaurante și amp; Divertisment

Facilități și avantaje

Video de prezentare

Informații despre locație

Locație: BUSINESS BAY, DUBAI

Peninsula este situată în locația privilegiată din Business Bay, unul dintre cele mai cunoscute cartiere din Dubai. Zona este bine conectată și cunoscută pentru atmosfera sa cosmopolită și rapidă.

Dispunând de aproape de prestigiosul cartier Downtown Dubai, de orașul vechi din Dubai și de Dubai Marina, acesta oferă rezidenților acces nelimitat la cele mai cunoscute repere ale orașului.

Formular de contact

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp