Sobha Realty

Despre Sobha

Sobha Realty este un dezvoltator internațional de lux dedicat redefinirii artei de a trăi prin comunități durabile. Înființată în 1976 ca firmă de decorațiuni interioare în Oman de către PNC Menon – un antreprenor vizionar, compania și-a crescut prezența cu evoluții și investiții în Emiratele Arabe Unite, Oman, Bahrain, Brunei și India. În ultimele patru decenii, Sobha Realty a redefinit și lanțul valoric imobiliar prin valorificarea capacităților sale interne inerente de conceptualizare, proiectare și dezvoltare. Sobha Realty dezvoltă în prezent Sobha Hartland, o comunitate de lux cu proprietate liberă, răspândită pe opt milioane de metri pătrați în inima Dubaiului, ca parte a dezvoltării principale a orașului Mohammed Bin Rashid Al Maktoum.

Bazele Grupului Sobha au fost construite pe excelență. De la design la inginerie, dezvoltare și interioare, totul trebuie să fie la cel mai înalt standard posibil în orice moment. Aceste standarde sunt întruchipate de toți cei asociați cu Sobha Group. Eminența muncii noastre poate fi dezvăluită prin realizările noastre în primirea certificatelor standard internaționale IOS, ISO 9001:2000, ISO 14001 (seria 2004) și certificate OHSAS 18001 (seria 2007) pentru respectarea standardelor de mediu, sănătate și siguranță. De asemenea, am câștigat peste 100 de premii prestigioase de la organizații de renume, inclusiv Dezvoltatorul imobiliar al anului.

Despre fondator: Dl. PNC Menon (Fondator & CEO)

PNC Menon este președintele și fondatorul Sobha Group, un grup multinațional imobiliar și de construcții cu interese și investiții diversificate în Emiratele Arabe Unite, India, Oman, Bahrain, Brunei și Tanzania. În acest rol, el este responsabil de supravegherea strategiei operaționale a Grupului în cadrul filialelor sale, inclusiv PNC Architects, Sobha Electromechanical, Sobha Interiors, Sobha Horticulture, Sobha Restoplus și Sobha Contracting. Menon are peste 40 de ani de experiență în sectorul imobiliar premium și construcții. Și-a început cariera în Oman odată cu lansarea firmei de design interior Services & Trade Company, care s-a impus ca unul dintre cei mai mari furnizori de soluții de contractare și interioare la cheie din regiunea GCC. Menon a fondat Sobha India în 1994. Datorită creșterii fără precedent, compania a emis o ofertă publică inițială (IPO), care a fost suprasubscrisă de 126 de ori. Cu o prezență în 24 de orașe și 13 state de pe tot subcontinentul, Sobha este a treia cea mai mare companie de dezvoltare imobiliară din India în ceea ce privește numărul total de metri pătrați livrați și singura companie imobiliară retro-integrată din lume. După ce a intrat pe piața din Dubai, Menon a lansat două proiecte emblematice în inima orașului – Sobha Hartland, o dezvoltare de lux cu utilizare mixtă de 4 miliarde de dolari, care include vile, case și apartamente, și District One, un joint venture de 8 miliarde de dolari cu Meydan. Grup, care cuprinde 1.500 de vile ultra-lux. Menon participă activ la inițiative filantropice din Emiratele Arabe Unite, India și Oman. El face parte din Consiliul de Administrație al Centrului Rashid pentru Cei Hotărâți. Alături de soția sa Sobha Menon, el este și semnatar al campaniei filantropice globale The Giving Pledge.

Proiecte Sobha

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp