Creek Vistas Heights - SOBHA

Creek Vistas Heights

Prezentare Vă prezentăm Sobha Creek Vista Heights, o nouă dezvoltare rezidențială de către Sobha Group, care oferă 1, 2, 3 & Apartamente cu 3,5 dormitoare la Sobha Hartland, MBR City, Dubai. Această clădire dublă înaltă are o fațadă de până la 64 de etaje conectată cu nivelul podiumului, ceea ce aduce o viață plină de aventură și clasă la ușile tale. Viața cea mai premium și îmbunătățită este cu vedere la unele dintre cele mai faimoase infrastructuri și locuri de destinație din Dubai. Vino în Dubai și acum locuiește în propria ta casă, cu disponibilitatea ușoară a ofertelor rezidențiale și comerciale de lux, astfel încât orice îți dorești să poată fi folosit aici. Spațiu amplu deschis și dezvoltare combinată cu utilizare mixtă, astfel încât, în general, amplasat într-un oraș integrat cu toate nevoile stilului de viață, spațiul comercial servește utilizatorilor cu nevoile zilnice și, de asemenea, vă oferă șansa de a începe un nou capitol în viața voastră. Facilitățile și serviciile premium răspund fiecărei dorințe de viață plăcută cu varietatea serviciilor din apropierea spațiului. Cu toate acestea, ați putea obține mai multe beneficii în site fiind în plăcerea serviciilor comunitare. Alăturați-vă locului prestigios și premium în navetă și conectivitate. Nu vă faceți griji; ați putea obține totul în circulara site-ului. Locul oferă o conexiune ușoară la diferite locuri populare din Dubai, inclusiv Burj Khalifa, Sanctuarul pentru viață sălbatică Ras Al Khor, lumea Palm Jumeirah, The Dubai Mall și multe altele, care vă pot duce cu ușurință să prețuiți complet și să continuați să trăiți cu entuziasm. A fi parte a dezvoltării iconice este într-adevăr o realizare în sine, deoarece beneficiile sunt incredibile. Familia și cei dragi nu vor pierde niciodată plăcerile și nu vor avea niciodată plictiseală în viața lor. Asemenea minuni ale creației nu sunt ușor de găsit. Bucurați-vă de viața care vă duce la un nou nivel cu mai puțin efort și lăsați iluzia vieții de vis. Opțiuni de plată ușoare, ceea ce face mai accesibil pentru tine să iei decizia și să începi să trăiești o viață elegantă.

Informații despre proiect

  • O alegere de apartamente cu 1, 2, 3 și 3,5 dormitoare
  • Turnuri gemene înalte cu design de lux
  • Acces ușor la destinațiile cheie
  • Facilități și servicii exclusive
  • Spatiu mare deschis și verdeață
  • Un loc proeminent pentru a locui în Dubai

Facilități și avantaje

Video de prezentare

Informații despre locație

Locație: SOBHA HARTLAND MBR CITY 

Sobha Hartland este o dezvoltare mixtă de opt milioane de metri pătrați în colțul de nord-est al orașului Mohammed Bin Rashid (MBR), unde șoseaua Ras Al Khoor (E44) se întâlnește cu Dubai – Al Ain Road (E66). Se află la trei kilometri de Burj Khalifa.

Componenta rezidențială include garsoniere, apartamente cu unul, două și trei dormitoare, duplexuri, case și vile cu patru, cinci și șase dormitoare. Este în construcție în trei faze.

Întreaga comunitate este înconjurată de 22 de hectare de verdeață, cu peste 300 de specii de plante și copaci. Aceasta reprezintă 30% din întregul proiect.

Formular de contact

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp