Crest Grande - SOBHA

Crest Grande

EXPERIENȚE DE VIAȚĂ IDILICE

Bucurați-vă de un mod de viață inspirat din Miami, în mijlocul agitației orașului. Oferind vederi uimitoare la orizontul Dubaiului și la Burj Khalifa, Sobha Crest Grande oferă un stil de viață insular cosmopolit captivant, înconjurat de căi navigabile liniștitoare și natură neatinsă.

Crest Grande Dubai oferă cea mai elegantă viață pe malul mării. Cu apartamente spațioase în stil contemporan și o gamă largă de facilități convenabile, această proprietate oferă un stil de viață asemănător unei vacanțe pe tot parcursul anului.

Informații despre proiect

  • Apartamente cu 1, 2, 3, 4 dormitoare pe malul apei
  • Preț de pornire: 1.500.000 AED
  • Broadwalk exclusivist pe malul apei

Facilități și avantaje

Video de prezentare

Informații despre locație

Locație: SOBHA HARTLAND MBR CITY 

Sobha Hartland este o dezvoltare mixtă de opt milioane de metri pătrați în colțul de nord-est al orașului Mohammed Bin Rashid (MBR), unde șoseaua Ras Al Khoor (E44) se întâlnește cu Dubai – Al Ain Road (E66). Se află la trei kilometri de Burj Khalifa.

Componenta rezidențială include garsoniere, apartamente cu unul, două și trei dormitoare, duplexuri, case și vile cu patru, cinci și șase dormitoare. Este în construcție în trei faze.

Întreaga comunitate este înconjurată de 22 de hectare de verdeață, cu peste 300 de specii de plante și copaci. Aceasta reprezintă 30% din întregul proiect.

Formular de contact

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp