Tiger Group

Despre Tiger Group

TIGER GROUP a fost înființat în anul 1976 cu o viziune inspiratoare a fondatorilor de a participa în mod eficient la construcția Emiratelor Arabe Unite prin furnizarea de proiecte de referință la cel mai înalt standard de calitate posibil, care depășesc așteptările clienților noștri.

De-a lungul călătoriei noastre de succes, ne-am extins afacerile pentru a include, pe lângă Proiectul de Construcție și Dezvoltare Imobiliară, Managementul Facilităților, Ospitalitatea, Producția, Educația și Îngrijirea Sănătății și ne-am extins zona geografică operațională pentru a acoperi Regiunea Golfului, Orientul Mijlociu și Turcia.

Pentru a reuși pe piața de afaceri din U.A.E, Tiger Contracting Company aduce toate contribuțiile pozitive pentru a se asigura că toate proiectele și serviciile de construcții sunt executate în conformitate cu specificațiile contractului, desenând, în termenul și calitatea convenite într-o manieră eficientă, în conformitate cu nevoile clientului. și așteptările și spre satisfacția deplină a tuturor clienților.

Mesajul președintelui, ing. Waleed Mohammad AlZoubi

Ne angajăm să menținem TIGER GROUP drept „Dezvoltator pionier de alegere” în Emiratele Arabe Unite și în regiune, pe baza valorilor și devotamentului nostru, adoptând o abordare coerentă pentru construirea de comunități prin oferte cu valoare adăugată în dezvoltarea proprietății, contractare, producție. , ospitalitatea, educația și îngrijirea sănătății.

Acest angajament este confirmat de proiectele de referință pe care TIGER GROUP le-a livrat cu succes pentru întreaga satisfacție a clienților noștri.

Ne exprimăm marele mulțumire angajaților noștri talentați, instruiți și experimentați care ne-au schimbat viziunea în realitate și au sporit satisfacția clienților noștri.

Mulțumim clienților noștri valoroși pentru încrederea și încrederea lor și îi asigurăm de cele mai bune servicii și practici care îi fac mereu fericiți și mulțumiți.

Proiecte Tiger Group

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp