The V Tower - TIGER

The V Tower – TIGER

Arhitectură ultramodernă și viață de noapte animată

Turnul V este o alegere excelentă de proprietate de vânzare în Dubai, o casă care vă oferă petrecerea timpului liber pentru ca dvs. să profitați de șansa de a găsi echilibrul în viața dvs. De asemenea, vă pune în control asupra modului în care vă petreceți timpul, ceea ce este un aspect important în viața noastră de zi cu zi.

V Tower oferă 4 ani după predare în cel mai accesibil plan de plată de 7 ani. Fără a scoate un dirham din buzunar, V Tower este un apartament mobilat ieftin din Dubai, cu o plată lunară de 3.500 AED, care va fi acoperită din veniturile din chirie de la unitatea ta.

TIGER PROPERTIES se află în mijlocul cumpărăturilor de lux, a arhitecturii ultramoderne și a vieții de noapte pline de viață din Dubai. Emiratul Dubai are o colecție bogată de clădiri și structuri de diferite stiluri arhitecturale, ultimul nostru proiect V Tower are o mare contribuție și nu va fi niciodată lăsat în urmă. În timp ce lucram la Turnul V, ne-am imaginat reședința perfectă pentru familii, unde se pot păstra toate amintirile bune. Prin muncă asiduă și perseverență, am ajuns să vedem viziunea noastră prinzând viață.

Informații despre proiect

  • Plan de plată pe 7 ani
  • 118 studiouri
  • 169 apartamente cu un dormitor
  • 50 de apartamente cu două dormitoare
  • 16 apartamente cu trei dormitoare
  • Preț de pornire de 363.000 AED pentru studioul și 550.000 AED pentru unitatea cu 1 dormitor

Facilități și avantaje

Video de prezentare

Informații despre locație

LOCAȚIE: DUBAI RESIDENCE COMPLEX, DUBAILAND  

Dubailand, o mega-dezvoltare întinsă pe o suprafață de 3 miliarde de metri pătrați, are un portofoliu excepțional de cartiere imobiliare influente din emirat. Printre locațiile viitoare, Dubai Residence Complex este un cartier relativ nou în vecinătatea plină de viață a Dubailand. Un potențial refugiu pentru familiile moderne, Dubai Residence Complex este poziționat strategic de-a lungul Dubai – Al Ain Road (E66) și Emirates Road (E611). Aceste autostrăzi oferă acces la multe zone cheie din emirat. Luând E66, se poate ajunge în cartierele de afaceri precum Downtown, Dubai World Trade Centre, DIFC și Business Bay. În timp ce, partea de vest a Drumului Emiratelor duce la zone mai noi, cum ar fi Mudon și Arabian Ranches. Mai departe spre est, drumul duce la Al Khawaneej și Al Warsan.

Formular de contact

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp