Termeni și condiții

Acest site web este proprietatea CyDubai Real Estate Brokerage, cu sediul in Dubai, Royal Oceanic 704, Dubai Marina, UAE, denumita in continuare CyDubai.

Termenii și condițiile următoare reglementează utilizarea website-ului de către dumneavoastră. Prin utilizarea website-ului acceptați și sunteți de acord să respectați termenii și condițiile noastre. Continuarea utilizării website-ului reprezintă acordul dumneavoastră.

Conținutul website-ului, inclusiv (dar fără a se limita la acestea) fotografiile, grafica, design-ul, textul, sunetul, muzica, videoclipurile, interfața utilizatorului, codul sursă, logo-ul, denumirile folosite, numele de domeniu, caracterele sau mărcile sunt proprietatea CyDubai sau a licențiatorilor CyDubai și beneficiază de protecția oferită de Legea nr. 8/1996 drepturilor de autor. Conținutul paginii de internet prezentat anterior (inclusiv fotografiile de prezentare, design-ul, textul, grafica etc.) este realizat de CyDubai prin forță de muncă proprie sau prin contractarea serviciilor cu terțe persoane. Toate drepturile de autor rezultate (inclusiv cele pentru operele colective) aparțin CyDubai. Precizăm în mod expres că nu acordăm dreptul de a utiliza niciun fel de informație de pe website-ul nostru cu excepția cazurilor prevăzute de art. 36-361-din Legea nr. 8/1996.

Niciun element al prezentei pagini de internet nu poate fi copiat, reprodus, republicat, postat, afișat public, difuzat, tradus, utilizat în orice alt mod sau distribuit către alte calculatoare, servere, pagini web sau alte medii în scopuri comerciale fără acordul scris dat în prealabil de CyDubai. Încălcarea drepturilor recunoscute și protejate de Legea nr. 8/1996 atrage răspunderea civilă, contravenţională sau penală, după caz, potrivit legii. Ne rezervăm dreptul de a proceda conform prevederilor legale în cazul oricărei nerespectări a termenilor și condițiilor.

Informațiile de pe site sunt în permanență actualizate, însă acestea pot conține inadvertențe, ce sunt descrise prin faptul că specificațiile ori prețul ofertelor pot fi modificate fără preaviz ori pot fi viciate de erori de operare. De asemenea, este bine de știut că fotografiile au caracter informativ.

Pentru a accesa sau utiliza anumite secțiuni ale website-ului este necesar crearea unui cont personal, prin care vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile ce sunt realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website. Ulterior creării contului utilizarea conţinutului înseamnă că acceptați modificările intervenite asupra termenilor şi condiţiilor CyDubai dar și a versiunilor actualizate ale termenilor şi condiţiilor site-ului. Printre altele, este important să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care v-a fost compromisă securitatea contului, anunțați de urgență administratorul site-ului.

Prin folosirea acestui site web, utilizatorul acceptă termenii și condițiile de utilizare enumerate mai sus, iar orice dispută care ar putea să apară între client și CyDubai sau asociați/parteneri/afiliați ai acestuia va fi rezolvată fie pe cale amiabilă ori, dacă acest lucru nu este posibil, conflictul va fi soluționat în instanță, având în vedere legile în vigoare.

 

Cydubai isi rezervă dreptul de a modifica structura și interfața acestui portal web, precum și a oricărei pagini ori subpagini, în orice moment și la orice interval de timp. Are de asemenea, dreptul de a întrerupe temporar sau permanent ori chiar în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului fără a emite vreo notificare prealabilă individuală ori generală.

Compare listings

Comparaţie
WhatsApp